Medlemmar

Bandet FKK Jugend (och senare Diskodiktator) har bestått av ett antal olika uppsättningar; här görs ett försök att sammanställa en kortfattad presentation av alla inblandade. Bilderna är hämtade från en väldigt tidig version av hemsidan och de är därför av härligt sunkig kvalité.

Johan Billing

1996 och framåt

Grundaren av bandet och den ende som varit en konstant i den saliga röra som ibland uppstått. Tidigare medlem i S.P.O.C.K.

Också känd som David Partell och Boy Wonder Gevaert.

Magnus Johansson

2001 och framåt

Musikaliskt bollplank och falafel-konnässör som rönt mer uppmärksamhet med sina egna band Uziel 33, Topgun, Hiltipop och Anton Weber.

Joel Lindqvist

2003 – 2006

Live-keyboardisten som knockade sockorna av Sveriges alla sockerbagare. Joel var också ena halvan av den dynamiska duon Basswood Dollies.

Magnus Johnsson

2003 – 2006

Den andre live-keyboardisten i bandet som också fick framgångar på annat håll; inte minst i den Malmöitiska popgruppen Quelles Paroles.

Ellen Lundgren

2001 – 2003

Det blev dessvärre bara en knapp handfull spelningar med Ellen bakom en synt och en mikrofon innan hon fortsatte sin musikaliska resa uppe i Göteborg med Cult of Sirius.

SvennAntenn

2000 – 2003

Den mystiske gitarristen med den märkligaste elgitarren i världen (enligt uppgift full med påklistrade rumpor) deltog med kropp och själ under en handfull spelningar. Annars mest känd för sin medverkan i bandet Driller Killer.

Daniel Silwerfeldt

1999 – 2002

Medgrundaren av ”Unga Herrars Förening” gjorde också några bejublade inhopp under bandets tidigare spelningar.

Daniel har fortsatt göra dödsmusik under namnet x.

Anna Weiss

1998

Inplockad sångerska som medverkade på ”preMode Party” i Göteborg. Vidare öden är okända.

Anton Åberg

1998

Livemusiker som deltog i de två första spelningarna med FKK Jugend. Vidare öden är okända.

Fanny och Amber

Dessutom medverkade två inhyrda polska danserskor med de fantasifulla namnen ”Fanny” och ”Amber” under ett antal spelningar mellan 1998 och 2003. Det är fortfarande osäkert vem av dem som är Fanny och vem som är Amber…