Andra vet bäst

Det är naturligtvis en sak att vi sitter här och slår oss för bröstet och dundrar på om hur förträffligt bra vårt nya album är – det är en helt annan sak att låta musikälskare tala om det. Följande citat är hämtade från Diskodiktators sida på Facebook:

Jag lyssnade på Malmö C igår kväll och blev riktigt glad – minimalistiska klanger, medryckande rytmer och underfundig sång – härligt att avnjuta med ett glas iste i värmen!

Eller varför inte:

Bästa låt: ”Malmö C” Helt episk!! Vad skall man säga? Den har allt! Utom sång, och i detta fallet gör det absolut ingenting! Jag kommer att återkomma med en mer fyllig recension vid ett annat tillfälle när jag lyssnat igenom skivan ett flertal gånger för jag insåg rätt snabbt att detta är en platta som kommer att växa för varje lyssning och jag hoppas att få höra låtarna live vid något tillfälle!