A One Way Mind On A Three Track CD

A One Way Mind On A Three Track CD

Släppdatum: 2000 och igen 2002

Katalognummer: CD 012 / DDCD012

I Diskodiktators fantastiska värld hände det både mycket och lite i början av det nya millenniet: något man verkade vara förtjust i var att försöka återskapa den kreativa kraft man fick den där gången 1996 när man spottade ur sig ”Music For Porno” på ett par kvällar genom att börja med omslaget…

Demon med det spännande namnet A One Way Mind On A Three Track CD borde kunnat resultera i några bra låtar tycker man, men det har inte gått att hitta minsta lilla spår av någon av de beskrivna bitarna. Det är tveksamt om det ens finns en film som heter ”Supervixxen” som man påstod sig ha samplat ljud ifrån.

Eftersom låtlistan inte erbjuder så mycket matnyttig information får man i stället vända sig till den andra data som presenteras: bandmedlemmarna presenteras som Johan Billing, Magnus Johansson, David Partell och Daniel Silwerfeldt.

För en gångs skull finns faktiskt digitala omslagsfiler bevarade men av utgåvan från 2002 finns dessvärre bara en pappersutskrift kvar.

Omslagsbilder

Även denna demo – som eventuellt/förmodligen inte fanns på riktigt – släpptes igen 2002 med ett nytt katalognummer och ett lite annorlunda omslag.